Tentang Kami

Saha urang

Handan Haosheng Fastener Co., Ltd. diadegkeun dina 1996 sareng ayana di Yongnian Southwest Development Zone, China, pusat distribusi bagian standar. Éta mangrupikeun produsén anu khusus dina produksi produk fastener kakuatan tinggi.

Sanggeus taun usaha, parusahaan geus dimekarkeun jadi ibukota didaptarkeun 50 juta yuan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 30.000 méter pasagi, ayeuna employs 180 urang, boga kaluaran bulanan leuwih ti 2.000 ton, sarta boga jualan taunan leuwih ti. 100 juta yuan. Ayeuna mangrupikeun pengikat panggedéna di Kacamatan Yongnian. Salah sahiji pausahaan produksi.

about us

Naha milih kami

Pangalaman

Kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman ékspor fastener sareng tim ékspor anu berpengalaman, aranjeunna wawuh pisan sareng standar sareng kabutuhan pasar ékspor internasional.

ranté produksi modern

Alat produksi impor canggih sareng alat abrasive, ngadukung manajemén sistem ERP anu ketat, sareng bungkusan otomatis.

Sertipikat

Sertipikat ISO 9001

Naon urang ngalakukeun

Handan Haosheng Fasteners specializes dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na ékspor-kakuatan tinggi bolts na kacangan, screws ékspansi, paku drywall jeung produk screw lianna. Produk ngalaksanakeun standar nasional GB, standar Jerman, standar Amérika, standar Inggris, standar Jepang, standar Italia sarta standar Australia standar International,. tingkat kinerja mékanis produk ngawengku 4.8, 8.8, 10.9, 12.9, jsb.

about us
what we do

Prosés produksi mastikeun ngalaksanakeun standar sistem kualitas ISO9001. Unggal tautan tina pamrosésan bahan baku ka prosés produksi dioperasikeun dumasar kana prosedur anu ketat sareng dilengkepan ku tanaga ngawaskeun kualitas luhur sareng alat uji lengkep. Aya 10 QC, testers karasa, testers tensile, torsi méteran, metallographic analyzer, uyah semprot tester, séng lapisan ketebalan méteran jeung sét séjén pakakas nguji, ku kituna pikeun éféktif ngadalikeun unggal hambalan tina prosés produksi pikeun mastikeun kualitas unggal produk. dihasilkeun.

Pabrik ayeuna parantos ngabentuk aliran prosés anu lengkep, ngadegkeun séri sistem peralatan lengkep tina bahan baku, kapang, manufaktur, produksi produk, perlakuan panas, perlakuan permukaan kana bungkusan, sareng sajabana, sareng gaduh peralatan canggih ti luar negeri, kalebet sababaraha set perlakuan panas skala badag sarta spheroidizing parabot annealing, puluhan sét multi-stasiun mesin tiis ngajalin, bisa ngahasilkeun rupa-rupa ukuran sarta spésifikasi.

ISO9001 Certificate

Budaya perusahaan urang

Kusabab ngadegna taun 1996, Handan Haosheng Fasteners geus tumuwuh tina euweuh ka ayeuna, nu raket patalina jeung budaya perusahaan parusahaan urang:

1) Sistem gawé babarengan customer
Konsep inti nyaéta "nyieun nilai pikeun pangguna sareng meunang babaturan pikeun perusahaan". "Kudu rupa, profésional sarta kuat, kajujuran, kualitas luhur, kelas munggaran"

2) Sistem produksi bengkel
Konsep inti: "Ngudag precision sarta ngahontal kualitas"

3) Sistem miara pagawé
Konsep inti: "Kaamanan heula, pabrik salaku bumi"

4) Sistem tanggung jawab sosial
Konsep Inti: "Nyiptakeun Kabeungharan Babarengan, Masarakat Kesejahteraan Umum"

about us
about us

Fitur utama

Lengket kana integritas: Lengket kana manajemén integritas mangrupikeun fitur inti Handan Haosheng.
Miara karyawan: Pelatihan gratis pikeun karyawan unggal taun, dilengkepan ku rupa-rupa kantin sareng asrama karyawan anu nyaman, nambihan fasilitas hiburan sapertos jukeboxes pikeun ngabeungharkeun kahirupan kerja karyawan, sareng ngatur tuangeun tuangeun karyawan, tur, rapat taunan, sareng kagiatan ngawangun tim séjén dina libur.

Masarakat karaharjaan umum: nuturkeun hukum sareng masihan deui ka masarakat. Aktif ngatur jeung ilubiung dina sagala rupa kagiatan kamar dagang jeung asosiasi industri, ngalakukeun pangalusna maranéhanana pikeun ngarojong wewengkon musibah, sarta minuhan tanggung jawab sosial maranéhanana.