TENTANG KAMI

Handan Haosheng Fastener Co., Ltd. diadegkeun dina 1996 sareng ayana di Yongnian Southwest Development Zone, China, pusat distribusi bagian standar. Éta mangrupikeun produsén anu khusus dina produksi produk fastener kakuatan tinggi.
Sanggeus taun usaha, parusahaan geus dimekarkeun jadi ibukota didaptarkeun 50 juta yuan, nyertakeun wewengkon leuwih ti 30.000 méter pasagi, ayeuna employs 180 urang, boga kaluaran bulanan leuwih ti 2.000 ton, sarta boga jualan taunan leuwih ti. 100 juta yuan. Ayeuna mangrupikeun pengikat panggedéna di Kacamatan Yongnian. Salah sahiji pausahaan produksi.

Handan Haosheng Fasteners specializes dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na ékspor-kakuatan tinggi bolts na kacangan, screws ékspansi, paku drywall jeung produk screw lianna. Produk ngalaksanakeun standar nasional GB, standar Jerman, standar Amérika, standar Inggris, standar Jepang, standar Italia sarta standar Australia standar International,. tingkat kinerja mékanis produk ngawengku 4.8, 8.8, 10.9, 12.9, jsb.

Pabrik ayeuna parantos ngabentuk aliran prosés anu lengkep, ngadegkeun séri sistem peralatan lengkep tina bahan baku, kapang, manufaktur, produksi produk, perlakuan panas, perlakuan permukaan kana bungkusan, sareng sajabana, sareng gaduh peralatan canggih ti luar negeri, kalebet sababaraha set perlakuan panas skala badag sarta spheroidizing parabot annealing.

  • 6afe569b

WARTA

news_img

PRODUK TERBARU