Warta

  • Analysis of Formation and Cracking of Phosphorus Segregation in Carbon Structural Steel

    Analisis Formasi sareng Retakan Segregasi Fosfor dina Baja Struktural Karbon

    Analisis Formasi sareng Retak Segregasi Fosfor dina Baja Struktural Karbon Ayeuna, spésifikasi umum rod kawat baja struktural karbon sareng bar anu disayogikeun ku pabrik baja domestik nyaéta φ5.5-φ45, sareng rentang anu langkung dewasa nyaéta φ6.5-φ30. Aya lalaki...
    Maca deui
  • Difficult to book ship space ,how to solve

    Hésé buku spasi kapal, kumaha carana ngajawab

    Dina 27 Séptémber, China-Europe Express "Global Yida" pinuh ku 100 TEUs barang ékspor debut di Yiwu, Zhejiang, sarta bergegas ka Madrid, ibukota Spanyol, 13.052 kilométer jauh. Hiji poé sanggeusna, Cina-Éropa Express pinuh dieusian ku 50 peti kargo. Urang Sunda...
    Maca deui
  • Development prospect of fasteners

    prospek ngembangkeun fasteners

    Ti Januari nepi ka Agustus di 2021, ékspor fastener Cina urang amounted ka 3087826 ton, ngaronjat 516.605 ton dibandingkeun jeung période sarua dina 2020, ngaronjat 20.1% sataun-on-taun; nilai ékspor éta AS$702.484 juta, ngaronjat AS$14146.624 juta dibandingkeun jeung période sarua dina 20...
    Maca deui