Produk

  • Chipboard screw

    Screw chipboard

    Screws chipboard boga thread jero pikeun ngaronjat kakuatan cengkraman thread kasar jeung titik seukeut nyadiakeun cekelan maksimum sarta strip minimum kaluar kana chipboard, dewan MDF atawa kayu lemes. Disadiakeun ku CR3, CR6 Konéng Séng / Séng / Hideung Oksidasi jeung sajabana.

  • Black Phosphate  Bulge Head Drywall Screw

    Hideung Fosfat Tonjolan Kepala Drywall Screw

    Drywall screw sok dipaké pikeun fastening lambar drywall kana studs témbok atawa joists siling. Dibandingkeun jeung screws biasa, screws drywall boga threads deeper. Ieu mantuan nyegah screws ti keur dislodged gampang tina drywall nu. Screw drywall dijieunna tina baja. Dina raraga bor kana drywall nu, obeng kakuatan diperlukeun. Kadang-kadang jangkar plastik dianggo sareng sekrup drywall. Aranjeunna mantuan nyaimbangkeun beurat hiji obyék ngagantung merata dina beungeut cai.

  • Hex Nut UNC ASME B18.2.2

    Hex Nut UNC ASME B18.2.2

    Ngaran produk BSW / UNC / ASME B18.2.2 Hex Nut Standar DIN, ASTM / ANSI JIS EN ISO, AS, GB Steel Kelas: 4/6/10/12 SAE: Gr.2, 5, 8; Finishing Séng (Konéng, Bodas, Biru, Hideung), Hop Dip Galvanized (HDG), Oksida Hideung, Geomet, Dacroment, anodization, Nikel plated, Séng-Nikel plated  
  • ISO 4032  Hex Nut

    ISO 4032 Kacang Hex

    Kelas kacang hex minuhan standar ISO, sapertos ISO4032 Ogé kacang hex kami ngagaduhan palapis anu saé kalayan résistansi korosi anu saé. Kateguhan produk anu ditutupan ku palapis ogé bakal dikuatkeun sareng bakal langkung awét.

  • DIN934 Grade4810 Electric Galvanized Hex Nut

    DIN934 Grade4810 Electric Galvanized Hex Nut

    Fasteners boga dua jenis. Salah sahijina nyaéta bagian standar, sapertos DIN934, kacang hex. Anu sanésna nyaéta bagian Non-standar. Upami anjeun hoyong bagian standar, anjeun tiasa nyarios standar, ukuran, kelas (bahan), palapis sareng kuantitas. Contona, Anjeun hoyong meuli DIN934, M10, kelas 8, séng plated jeung 20000pcs.

  • Carbon Steel Black DIN934 Hex Nut

    Karbon Steel Hideung DIN934 Hex Nut

    Kacang sagi genep dipaké babarengan jeung screws, bolts, sarta screws pikeun nyambungkeun jeung tighten bagian. ASME ANSI hex nut nyertakeun sarat diménsi inci runtuyan hex nut. Standar umum tina ASME / ANSI hex nut nyaeta ASME B18.2.2. Ieu ngawengku nut hex normal, nut ipis hex, nut kandel hex jeung nut hex beurat. Ukuran 1/4-4" diaméterna. Standar DIN nyaéta DIN934.

  • DIN 912 Cylindrical Socket cap screwAllen bolt

    DIN 912 Cylindrical stop kontak cap screwAllen baud

    Skrup Socket Cap mangrupikeun pengikat umum anu dikencangkeun ku Allen Key. Fasteners ieu pohara kuat sarta dipercaya jeung dipaké dina rupa-rupa industri. Screw Socket Cap seueur sayogi sareng dianggo pikeun daptar rupa-rupa barang tina jati anu dipak datar ka kendaraan.

  • Black grade 12.9 DIN 912 Cylindrical Socket cap screwAllen bolt

    kelas hideung 12,9 DIN 912 Cylindrical stop kontak cap screwAllen baud

    SCREWS stop kontak: screws stop kontak boga sirah cylindrical leutik jeung sisi nangtung jangkung. Allen (stop kontak hex) drive mangrupakeun reses genep sided pikeun pamakéan ku rengkuh Allen (konci hex).

  • DIN6914A325A490 Heavy hex structural bolt

    DIN6914A325A490 Baud struktural hex beurat

    Baud struktural hex beurat mangrupikeun andalan tina rentang baut handan haosheng, khususna astm a325, a490, DIN6914 anu biasana diperyogikeun sareng dianggo dina proyék konstruksi sapertos torowongan sareng sasak, karéta api, minyak sareng gas, ogé industri énergi angin. Baut struktural hex beurat nawiskeun kakuatan anu luhur sareng daya tahan dina aplikasi anu teu kaduga ieu.

  • BSW Plain Hex bolt

    BSW Plain Hex baud

    Ieu bisa dibagi kana mesin single-mode jeung mesin multi-tingkat. Struktur basajan tina produk mesin kapang tunggal bisa réngsé, kayaning sirah cylindrical, sagi genep éksternal, sagi genep baud.

  • DIN933 DIN931 Zinc Plated  Hex Bolt

    DIN933 DIN931 Séng Plated Hex Bolt

    Fasteners, salaku supplier Hex bolt ngarah sarta éksportir Hex bolt, bangga dina ngahasilkeun kualitas pangalusna tina Hex bolts di nagara éta. Baut Hex kami kasohor di dunya pikeun Daya Tahan sareng Kaandalanna. Éta loba dipaké di sakuliah dunya dina proyék konstruksi utama alatan umur panjang maranéhanana sarta kinerja alus teuing. Urang ogé ngahasilkeun sababaraha bolts Hex paling pantes jeung ongkos-éféktif. Hex Bolts kami diproduksi sareng diproduksi di fasilitas seni nagara urang di cina. Kusabab infrastruktur kelas dunya urang, urang tiasa nyandak bulk paménta Bolts ti china jeung sakuliah dunya. Mesen ti kami di bulk kiwari sarta meunang pangiriman timely.

  • SAE J429 UNC Hex Bolt hex cap screw

    SAE J429 UNC Hex Bolt hex cap screw

    Haosheng Fasteners, salaku supplier Hex bolt ngarah sareng eksportir Hex bolt, bangga dina ngahasilkeun kualitas Hex bolts pangsaéna di nagara éta. Baut Hex kami kasohor di dunya pikeun Daya Tahan sareng Kaandalanna. Éta loba dipaké di sakuliah dunya dina proyék konstruksi utama alatan umur panjang maranéhanana sarta kinerja alus teuing. Urang ogé ngahasilkeun sababaraha bolts Hex paling pantes jeung ongkos-éféktif. Hex Bolts kami diproduksi sareng diproduksi di fasilitas seni di Ludhiana. Alatan infrastruktur-kelas dunya urang.Pesen ti kami di bulk kiwari sarta meunang pangiriman timely.