kelas hideung 12,9 DIN 912 Cylindrical stop kontak cap screwAllen baud

Katerangan pondok:

SCREWS stop kontak: screws stop kontak boga sirah cylindrical leutik jeung sisi nangtung jangkung. Allen (stop kontak hex) drive mangrupakeun reses genep sided pikeun pamakéan ku rengkuh Allen (konci hex).


Rincian produk

Tag produk

screws cap sirah stop kontak dipaké pikeun aplikasi kalawan spasi kawates. Aranjeunna gaduh sirah silinder sareng fitur wrenching internal (kalobaannana stop kontak héksagonal) anu ngamungkinkeun aranjeunna dianggo di lokasi dimana panyambung anu dicabut sacara éksternal henteu dipikahoyong.

Éta dianggo pikeun aplikasi kendaraan kritis, alat-alat mesin, alat-alat sareng paeh, bumi sareng mesin pertambangan, sareng rupa-rupa aplikasi rékayasa. Alesan anu paling penting pikeun ningkatna panggunaan screw cap sirah stop kontak di industri nyaéta kaamanan, reliabilitas sareng ékonomi

1936-SERIES JEUNG 1960-SERIES
Istilah ieu umumna dianggo di Amérika. Konfigurasi aslina tina screws cap sirah stop kontak teu ngajaga hubungan konsisten antara diaméter shank nominal, diaméter sirah, sarta ukuran stop kontak sapanjang rentang ukuran sadia. Ieu ngawatesan poténsi kinerja sababaraha ukuran.

Dina taun 1950-an, hiji produsén screw stop kontak di Amérika ngalaksanakeun studi éksténsif pikeun ngaoptimalkeun kinerja dumasar kana géométri, kakuatan bahan fastener, sarta aplikasi. Studi ieu nyababkeun hubungan dimensi anu konsisten sapanjang rentang ukuran.

Antukna, hubungan ieu ditampi salaku standar industri sareng taun ditampa - 1960 - diadopsi pikeun ngaidentipikasi desain anu dioptimalkeun. Istilah 1936-Series ieu dipilih pikeun ngaidentipikasi gaya heubeul pikeun sarat ngagantian.

Socket and Allied mawa sajumlah ageung boh 1936 sareng 1960 Socket Cap Screws dimana ukuran ganjil sareng khusus diperyogikeun pikeun aplikasi khusus.

Socket and Allied tiasa ngadamel Socket Cap Screws dina sajumlah logam alloy kalebet stainless steel aheng sareng logam konéng.

Kaunggulan tina socket sirah CAP SCREWS
- Salaku dibandingkeun fasteners biasa, screws stop kontak kirang tina ukuran sarua bisa ngahontal gaya clamping sarua dina gabungan a.

- Salaku pangsaeutikna screws diperlukeun pikeun pakasaban dibikeun, kirang liang diperlukeun pikeun dibor jeung disadap.

- Aya pangurangan beurat kusabab sakedik screws anu dianggo.

- Bakal aya pangurangan beurat dina akun tina ukuran leutik bagian komponén saprak huluna cylindrical of screws stop kontak peryogi kirang spasi ti huluna hex sarta merlukeun euweuh spasi rengkuh tambahan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami