Hideung Kelas 8.8 DIN 933 DIN931 Hex Kepala baud

Katerangan pondok:

Baut sirah hex mangrupikeun gaya ngaropéa anu unik anu dianggo sapanjang industri konstruksi, mobil sareng rékayasa. Ngalereskeun baud sagi genep mangrupikeun pengikat anu dipercaya pikeun seueur pilihan proyék gedong sareng padamelan perbaikan.
Baut sirah hex hideung datangna dina rupa-rupa finish sareng desain benang pikeun aplikasi dina tugas sareng lingkungan anu béda.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk Hideung Kelas 8.8 DIN 933 / DIN931 Hex Kepala Bolt
Standar DIN, ASTM/ANSI JIS EN ISO, AS, GB
Baja Kelas: DIN: Gr.4.6,4.8,5.6,5.8,8.8,10.9,12.9; SAE: Gr.2,5,8;
ASTM: 307A, A325, A490,
Réngsé Séng (Konéng, Bodas, Biru, Hideung), Hop Dip Galvanized (HDG), Oksida Hideung,
Geomet, Dacroment, anodization, Nikel plated, Séng-Nikel plated
Prosés Produksi M2-M24: Froging Tiis, M24-M100 Hot Forging,
Machining na CNC pikeun fastener ngaropéa
Produk ngaropéa waktos kalungguhan 30-60 dinten,
Sampel Gratis pikeun fastener standar

Black Grade 8.8 DIN 933 DIN931 Hex Head Bolt Black Grade 8.8 DIN 933 DIN931 Hex Head Bolt

Naon aranjeunna dipaké pikeun

Baut Hex kami ayeuna dianggo dina konstruksi utama sareng perbaikan proyék di sakumna dunya. Janten produsén Hex bolt India sareng eksportir Hex bolt ti nagara éta, produk urang seueur dipilarian. Baut hex kami dianggo pikeun seueur aplikasi anu béda dina konstruksi, perbaikan, industri otomotif. Éta bisa dipaké pikeun fastening kai jeung baja. Éta dianggo dina proyék konstruksi utama sapertos gedong, sasak, darmaga laut.

Prosés Manufaktur

Salaku eksportir Hex bolt unggulan Cina jeung Hex bolt, urang nyandak usaha gede pisan dina manufaktur bolts pangalusna dina bisnis. Sadaya baut hex kami diproduksi saluyu sareng standar internasional. Urang ogé cater ka rupa-rupa spésifikasi customer sarta preferensi. Kami gaduh kaayaan fasilitas manufaktur seni kalayan sagala mesin canggih. Kami ngan ukur nganggo mesin canggih kalebet mesin las sareng mesin pangeboran pikeun ngahasilkeun baut Hex kami. Unggal baud Hex tunggal anu kaluar tina fasilitas kami didamel saluyu sareng standar kualitas internasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami