Bolt

  • DIN 912 Cylindrical Socket cap screwAllen bolt

    DIN 912 Cylindrical stop kontak cap screwAllen baud

    Skrup Socket Cap mangrupikeun pengikat umum anu dikencangkeun ku Allen Key. Fasteners ieu pohara kuat sarta dipercaya jeung dipaké dina rupa-rupa industri. Screw Socket Cap seueur sayogi sareng dianggo pikeun daptar rupa-rupa barang tina jati anu dipak datar ka kendaraan.

  • Black grade 12.9 DIN 912 Cylindrical Socket cap screwAllen bolt

    kelas hideung 12,9 DIN 912 Cylindrical stop kontak cap screwAllen baud

    SCREWS stop kontak: screws stop kontak boga sirah cylindrical leutik jeung sisi nangtung jangkung. Allen (stop kontak hex) drive mangrupakeun reses genep sided pikeun pamakéan ku rengkuh Allen (konci hex).

  • DIN6914A325A490 Heavy hex structural bolt

    DIN6914A325A490 Baud struktural hex beurat

    Baud struktural hex beurat mangrupikeun andalan tina rentang baut handan haosheng, khususna astm a325, a490, DIN6914 anu biasana diperyogikeun sareng dianggo dina proyék konstruksi sapertos torowongan sareng sasak, karéta api, minyak sareng gas, ogé industri énergi angin. Baut struktural hex beurat nawiskeun kakuatan anu luhur sareng daya tahan dina aplikasi anu teu kaduga ieu.

  • BSW Plain Hex bolt

    BSW Plain Hex baud

    Ieu bisa dibagi kana mesin single-mode jeung mesin multi-tingkat. Struktur basajan tina produk mesin kapang tunggal bisa réngsé, kayaning sirah cylindrical, sagi genep éksternal, sagi genep baud.

  • DIN933 DIN931 Zinc Plated  Hex Bolt

    DIN933 DIN931 Séng Plated Hex Bolt

    Fasteners, salaku supplier Hex bolt ngarah sarta éksportir Hex bolt, bangga dina ngahasilkeun kualitas pangalusna tina Hex bolts di nagara éta. Baut Hex kami kasohor di dunya pikeun Daya Tahan sareng Kaandalanna. Éta loba dipaké di sakuliah dunya dina proyék konstruksi utama alatan umur panjang maranéhanana sarta kinerja alus teuing. Urang ogé ngahasilkeun sababaraha bolts Hex paling pantes jeung ongkos-éféktif. Hex Bolts kami diproduksi sareng diproduksi di fasilitas seni nagara urang di cina. Kusabab infrastruktur kelas dunya urang, urang tiasa nyandak bulk paménta Bolts ti china jeung sakuliah dunya. Mesen ti kami di bulk kiwari sarta meunang pangiriman timely.

  • SAE J429 UNC Hex Bolt hex cap screw

    SAE J429 UNC Hex Bolt hex cap screw

    Haosheng Fasteners, salaku supplier Hex bolt ngarah sareng eksportir Hex bolt, bangga dina ngahasilkeun kualitas Hex bolts pangsaéna di nagara éta. Baut Hex kami kasohor di dunya pikeun Daya Tahan sareng Kaandalanna. Éta loba dipaké di sakuliah dunya dina proyék konstruksi utama alatan umur panjang maranéhanana sarta kinerja alus teuing. Urang ogé ngahasilkeun sababaraha bolts Hex paling pantes jeung ongkos-éféktif. Hex Bolts kami diproduksi sareng diproduksi di fasilitas seni di Ludhiana. Alatan infrastruktur-kelas dunya urang.Pesen ti kami di bulk kiwari sarta meunang pangiriman timely.

  • YZP Hex Bolt

    YZP Hex Bolt

    Kami khusus dina Bolts, kalebet baut kelas anu béda, kelas 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9. umumna kelas 4,8 hex baud anu séng plated atawa hideung ulah karat. kelas luhur kayaning kelas 8.8 10.9 12.9, éta baja kelas luhur kalawan téhnologi modulating sangkan aranjeunna langkung heuras. Kami DIN933 DIN931 Hideung hex bolt ditandaan 8.8 pohara populér di loba pasar.

  • Black Grade 8.8 DIN 933 DIN931 Hex Head Bolt

    Hideung Kelas 8.8 DIN 933 DIN931 Hex Kepala baud

    Baut sirah hex mangrupikeun gaya ngaropéa anu unik anu dianggo sapanjang industri konstruksi, mobil sareng rékayasa. Ngalereskeun baud sagi genep mangrupikeun pengikat anu dipercaya pikeun seueur pilihan proyék gedong sareng padamelan perbaikan.
    Baut sirah hex hideung datangna dina rupa-rupa finish sareng desain benang pikeun aplikasi dina tugas sareng lingkungan anu béda.