BSW Plain Hex baud

Katerangan pondok:

Ieu bisa dibagi kana mesin single-mode jeung mesin multi-tingkat. Struktur basajan tina produk mesin kapang tunggal bisa réngsé, kayaning sirah cylindrical, sagi genep éksternal, sagi genep baud.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk BSW916/1083 baud hex
Standar DIN, ASTM/ANSI JIS EN ISO, AS, GB, BSW
Baja Kelas: DIN: Gr.4.6,4.8,5.6,5.8,8.8,10.9,12.9;
Réngsé Polos, Séng (Konéng, Bodas, Biru, Hideung)
Prosés Produksi M2-M24: Froging Tiis, M24-M100 Hot Forging, Machining jeung CNC pikeun fastener ngaropéa

1. Kami husus dina manufaktur fastener
2. Wawuh jeung pangalaman pabrik jeung pamasaran internasional.
3. kualitas High kalawan harga kalapa.
4. Pasar Domestik jeung Luar Negeri.
5. dilengkepan ku fasilitas anu lengkep.
6. kadali kualitas ketat
7. Salian supplying variétas jenis sarta spésifikasi ka konsumén urang, urang ogé nampa produk ngaropéa.

Ciri Prosés

Posisi kakuatan multi cocog pikeun diversifikasi ukuran produk sareng penampilan anu henteu teratur. Sababaraha ukuran jeung struktur bisa réngsé dina hiji waktu dina set sarua kapang.
Toleransi minimum produk pos tiis tiasa tambah atanapi dikurangan 0.05mm.
Syarat Bahan:
1. plasticity tinggi na teu karasa low diperlukeun.
2. syarat kualitas permukaan High.
3. syarat akurasi dimensi High.

Prosés Produksi

Gudang bahan baku - inspeksi asup - bubuka kapang - nyaluyukeun mesin jeung nguji - dimimitian - rubbing huntu - perlakuan permukaan - nguji laboratorium - bungkusan jeung pengiriman barang.

Ngeunaan kustomisasi kami nyadiakeun

1. Nyadiakeun CAD atanapi 3D gambar pikeun bentuk dasar produk ngaropéa.
2. nurutkeun sarat customer pikeun ngaropéa ukuran tina penampilan.
3. Pamilihan bahan (pikeun minuhan sarat kinerja customer).
4. Optimalkeun rinci produk nurutkeun pangalaman jeung téhnologi (nurutkeun sarat customer).
5. Pamilihan bahan (pikeun minuhan sarat kinerja customer).
6. Jieun bongbolongan on perlakuan permukaan pikeun minuhan sarat penampilan sarta lalawanan korosi.
7. milih sampel prosés pangalusna pikeun nguji.
kaunggulan urang


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami