Karbon Steel Hideung DIN934 Hex Nut

Katerangan pondok:

Kacang sagi genep dipaké babarengan jeung screws, bolts, sarta screws pikeun nyambungkeun jeung tighten bagian. ASME ANSI hex nut nyertakeun sarat diménsi inci runtuyan hex nut. Standar umum tina ASME / ANSI hex nut nyaeta ASME B18.2.2. Ieu ngawengku nut hex normal, nut ipis hex, nut kandel hex jeung nut hex beurat. Ukuran 1/4-4" diaméterna. Standar DIN nyaéta DIN934.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk Karbon Steel Hideung DIN934 Hex Nut
Standar DIN, ASTM / ANSI JIS EN ISO, AS, GB
Baja Kelas: DIN: Gr.4.6, 4.8, 5.6, 5.8, 8.8, 10.9, 12.9; SAE: Gr.2, 5, 8;
Réngsé Séng (Konéng, Bodas, Biru) oksida hideung, Hideung Hop Dip Galvanized (HDG), Hideung Oksida,
Geomet, Dacroment, anodization, Nikel plated, Séng-Nikel plated
Prosés Produksi M2-M30: Froging Tiis, M30-M100 Hot Forging, Machining jeung CNC pikeun fastener ngaropéa
Produk ngaropéa
Waktos prosés
30-60 poé
Sampel Gratis pikeun fastener standar

Naon kacang hex?

ASME hex nut loba dipaké, utamana dina widang mesin jeung alat, konstruksi, mobil, kareta api jeung industri lianna. Sipat mékanis boga kelas 2, kelas 5, kelas 8 pikeun séri inci, kelas 4, kelas 8, kelas 10, kelas 12 pikeun séri métrik.

Diménsi
DIN934 sagi genep kacangan

Carbon Steel Black DIN934 Hex Nut Carbon Steel Black DIN934 Hex Nut Carbon Steel Black DIN934 Hex Nut Carbon Steel Black DIN934 Hex Nut

FAQ

1: Naon waktos pangiriman?
Biasana 30-60 dinten. Atawa nurutkeun kuantitas

2.How mariksa kualitas?
Anjeun tiasa pariksa tina conto gratis kami atanapi pesenan percobaan leutik anjeun.

3. Naon standar anjeun tiasa ngahontal?
Unggal produk urang bakal ngahontal standar, urang tiasa nyadiakeun sareng anjeun sertipikat relevan.

4: Naon jenis kualitas produk pabrik anjeun nawiskeun?
produk urang kalawan duanana kualitas alus teuing jeung harga kalapa. Sarta kami nawiskeun sampel bebas pikeun rujukan anjeun.

5: Dimana pasar utamana anjeun?
Urang utamina ngilikan ka Asia, Eropa, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Afrika, Wétan Tengah, jsb.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami