Screw chipboard

  • Chipboard screw

    Screw chipboard

    Screws chipboard boga thread jero pikeun ngaronjat kakuatan cengkraman thread kasar jeung titik seukeut nyadiakeun cekelan maksimum sarta strip minimum kaluar kana chipboard, dewan MDF atawa kayu lemes. Disadiakeun ku CR3, CR6 Konéng Séng / Séng / Hideung Oksidasi jeung sajabana.