DIN6914A325A490 Baud struktural hex beurat

Katerangan pondok:

Baud struktural hex beurat mangrupikeun andalan tina rentang baut handan haosheng, khususna astm a325, a490, DIN6914 anu biasana diperyogikeun sareng dianggo dina proyék konstruksi sapertos torowongan sareng sasak, karéta api, minyak sareng gas, ogé industri énergi angin. Baut struktural hex beurat nawiskeun kakuatan anu luhur sareng daya tahan dina aplikasi anu teu kaduga ieu.


Rincian produk

Tag produk

Ngaran produk DIN6914 / A325 / A490 Baud struktural hex beurat
Standar DIN, ASTM/ANSI JIS EN ISO, AS, GB
Baja Kelas: DIN: Gr.8S 10S, A325, A490, A325M, A490M DIN6914
Réngsé ZP, Hop Dip Galvanized (HDG), Oksida Hideung,
Produk ngaropéa waktos kalungguhan 30-60 poé
Sampel Gratis pikeun fastener standar

DIN6914A325A490 Heavy hex structural bolt
Struktur baja baud mangrupakeun jenis baud kakuatan tinggi, sarta ogé mangrupa jenis bagian baku. Fastening kinerja anu hadé, dipaké pikeun struktur baja, rékayasa, jadi yén pangaruh fastening. Dina struktur baja umum, bolts struktur baja diwajibkeun janten luhur kelas 8.8, kitu ogé kelas 10,9 jeung kelas 12,9, sakabéh nu aya kakuatan tinggi bolts struktur baja.

Baud struktur baja dibagi kana torsional geser tipe baud-kakuatan tinggi na badag héksagonal baud-kakuatan tinggi, badag héksagonal baud-kakuatan tinggi milik tingkat kakuatan luhur screw biasa, sarta torsional geser tipe-kakuatan tinggi baud nyaeta perbaikan badag. héksagonal-kakuatan tinggi baud, guna konstruksi hadé.

Pangwangunan bolts struktur baja kudu mimiti tightened lajeng tightened, sarta bolts struktur baja kedah nganggo jenis dampak rengkuh listrik atawa torsi rengkuh listrik adjustable; Jeung bolts struktur baja tightening final boga sarat ketat, nu tightening final torsion geser bolts struktur baja kedah nganggo torsional geser tipe rengkuh listrik, final tightening torsi struktur baja bolts kedah nganggo torsional tipe rengkuh listrik.
Baud struktural sagi genep badag diwangun ku hiji baud, hiji nut, sarta dua washers.
Baud sagi genep badag pikeun struktur baja
Baud sagi genep badag pikeun struktur baja
Torsional shear struktur baja baud diwangun ku baud a, nut jeung washer a.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami