Screw Drywall

  • Black Phosphate  Bulge Head Drywall Screw

    Hideung Fosfat Tonjolan Kepala Drywall Screw

    Drywall screw sok dipaké pikeun fastening lambar drywall kana studs témbok atawa joists siling. Dibandingkeun jeung screws biasa, screws drywall boga threads deeper. Ieu mantuan nyegah screws ti keur dislodged gampang tina drywall nu. Screw drywall dijieunna tina baja. Dina raraga bor kana drywall nu, obeng kakuatan diperlukeun. Kadang-kadang jangkar plastik dianggo sareng sekrup drywall. Aranjeunna mantuan nyaimbangkeun beurat hiji obyék ngagantung merata dina beungeut cai.