Hex Bolt

  • BSW Plain Hex bolt

    BSW Plain Hex baud

    Ieu bisa dibagi kana mesin single-mode jeung mesin multi-tingkat. Struktur basajan tina produk mesin kapang tunggal bisa réngsé, kayaning sirah cylindrical, sagi genep éksternal, sagi genep baud.

  • DIN933 DIN931 Zinc Plated  Hex Bolt

    DIN933 DIN931 Séng Plated Hex Bolt

    Fasteners, salaku supplier Hex bolt ngarah sarta éksportir Hex bolt, bangga dina ngahasilkeun kualitas pangalusna tina Hex bolts di nagara éta. Baut Hex kami kasohor di dunya pikeun Daya Tahan sareng Kaandalanna. Éta loba dipaké di sakuliah dunya dina proyék konstruksi utama alatan umur panjang maranéhanana sarta kinerja alus teuing. Urang ogé ngahasilkeun sababaraha bolts Hex paling pantes jeung ongkos-éféktif. Hex Bolts kami diproduksi sareng diproduksi di fasilitas seni nagara urang di cina. Kusabab infrastruktur kelas dunya urang, urang tiasa nyandak bulk paménta Bolts ti china jeung sakuliah dunya. Mesen ti kami di bulk kiwari sarta meunang pangiriman timely.

  • SAE J429 UNC Hex Bolt hex cap screw

    SAE J429 UNC Hex Bolt hex cap screw

    Haosheng Fasteners, salaku supplier Hex bolt ngarah sareng eksportir Hex bolt, bangga dina ngahasilkeun kualitas Hex bolts pangsaéna di nagara éta. Baut Hex kami kasohor di dunya pikeun Daya Tahan sareng Kaandalanna. Éta loba dipaké di sakuliah dunya dina proyék konstruksi utama alatan umur panjang maranéhanana sarta kinerja alus teuing. Urang ogé ngahasilkeun sababaraha bolts Hex paling pantes jeung ongkos-éféktif. Hex Bolts kami diproduksi sareng diproduksi di fasilitas seni di Ludhiana. Alatan infrastruktur-kelas dunya urang.Pesen ti kami di bulk kiwari sarta meunang pangiriman timely.

  • YZP Hex Bolt

    YZP Hex Bolt

    Kami khusus dina Bolts, kalebet baut kelas anu béda, kelas 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9. umumna kelas 4,8 hex baud anu séng plated atawa hideung ulah karat. kelas luhur kayaning kelas 8.8 10.9 12.9, éta baja kelas luhur kalawan téhnologi modulating sangkan aranjeunna langkung heuras. Kami DIN933 DIN931 Hideung hex bolt ditandaan 8.8 pohara populér di loba pasar.

  • Black Grade 8.8 DIN 933 DIN931 Hex Head Bolt

    Hideung Kelas 8.8 DIN 933 DIN931 Hex Kepala baud

    Baut sirah hex mangrupikeun gaya ngaropéa anu unik anu dianggo sapanjang industri konstruksi, mobil sareng rékayasa. Ngalereskeun baud sagi genep mangrupikeun pengikat anu dipercaya pikeun seueur pilihan proyék gedong sareng padamelan perbaikan.
    Baut sirah hex hideung datangna dina rupa-rupa finish sareng desain benang pikeun aplikasi dina tugas sareng lingkungan anu béda.