prospek ngembangkeun fasteners

Ti Januari nepi ka Agustus di 2021, ékspor fastener Cina urang amounted ka 3087826 ton, ngaronjat 516.605 ton dibandingkeun jeung période sarua dina 2020, ngaronjat 20.1% sataun-on-taun; nilai ékspor éta AS$702.484 juta, ngaronjat AS$14146.624 juta dibandingkeun jeung période anu sarua dina 2020. Naékna 25,4%.
Volume ékspor bulanan pengikat Cina ti Agustus 2020 dugi ka 2021

Development prospect of fasteners
Nilai ékspor bulanan tina fasteners Cina dina Agustus 2020-2021
Development prospect of fasteners

Dina taun katukang, rata-rata harga ékspor pengikat di Cina nyaéta AS $ 2,200 / ton, anu ngahontal puncak AS $ 25,000 / ton dina Agustus 2021; di antarana, rata-rata harga ékspor pengikat dina Agustus 2021 nyaéta AS $ 25,000/ton. .
Rata-rata harga ékspor bulanan tina fasteners Cina dina Agustus 2020-2021
Development prospect of fasteners


waktos pos: Oct-21-2021