Hésé buku spasi kapal, kumaha carana ngajawab

Dina 27 Séptémber, China-Europe Express "Global Yida" pinuh ku 100 TEUs barang ékspor debut di Yiwu, Zhejiang, sarta bergegas ka Madrid, ibukota Spanyol, 13.052 kilométer jauh. Hiji poé sanggeusna, Cina-Éropa Express pinuh dieusian ku 50 peti kargo. "Shanghai" balayar ti Minhang ka Hamburg, Jérman, anu jarakna rébuan mil, nandaan suksés peluncuran Shanghai-Jerman China-Europe Express.

Starter intensif ngajadikeun karéta Cina-Éropa Express teu eureun salila libur Poé Nasional. Inspektur karéta api ngagandakeun beban kerja "Baheula, unggal jalma mariksa langkung ti 300 kendaraan per wengi, tapi ayeuna mariksa langkung ti 700 kendaraan per wengi." Dina waktos anu sami, jumlah karéta dibuka dina konteks wabah global pencét rekor anu luhur dina waktos anu sami.

Data resmi nunjukkeun yén ti Januari nepi ka Agustus taun ieu, karéta angkutan barang Cina-Éropa dibuka jumlahna aya 10.052 karéta, nu ngaleuwihan 10.000 karéta dua bulan saméméhna ti taun ka tukang, transporting 967.000 TEUs, naek 32% jeung 40% sataun-on-taun, mungguh, sarta laju wadahna beurat sakabéh éta 97,9%.

Difficult to book ship space ,how to solve

Dina konteks ayeuna "hese neangan hiji kotak" dina pengiriman barang internasional jeung kanaékan seukeut dina ongkos angkutan barang, Cina-Éropa Express geus nyadiakeun pausahaan dagang asing kalawan leuwih pilihan. Tapi dina waktos anu sami, China-Eropa Express anu ngembang pesat ogé nyanghareupan seueur bottlenecks.

China-Europe Express Express béak tina "akselerasi" dina kaayaan wabah

Wewengkon Chengyu mangrupikeun kota munggaran di nagara éta anu muka karéta Cina-Éropa. Numutkeun data ti Chengdu International Railway Port Investment Development Group, ti Januari nepi ka Agustus taun ieu, ampir 3,600 karéta Cina-Éropa Express (Chengyu) diluncurkeun. Di antarana, Chengdu ieu steadily strengthening tilu garis utama Lodz, Nuremberg na Tilburg, innovating model operasi "Éropa", sarta dasarna achieving sinyalna pinuh Éropa.

Dina 2011, Chongqing muka karéta Hewlett-Packard, lajeng loba kota di sakuliah nagara geus successively muka karéta angkutan barang ka Éropa. Nepi ka Agustus 2018, jumlah kumulatif Karéta Ekspres Cina-Éropa di sakuliah nagara parantos ngahontal udagan taunan 5,000 karéta anu diatur dina Rencana Konstruksi sareng Pangembangan Karéta Ekspres Cina-Éropa (2016-2020) (satuluyna disebut "Rencana" ).

Ngembangkeun gancang tina Cina-Éropa Express salila periode ieu benefited tina inisiatif "Beubeur jeung Jalan" jeung wewengkon pedalaman aktip néangan ngadegkeun saluran logistik internasional utama nyambungkeun dunya luar. Dina dalapan taun ti 2011 nepi ka 2018, laju pertumbuhan taunan karéta Cina-Éropa Express ngaleuwihan 100%. Anu paling luncat dina taun 2014, kalayan tingkat pertumbuhan 285%.

Wabah wabah pneumonia makuta anyar dina 2020 bakal gaduh dampak anu ageung dina angkutan udara sareng maritim, sareng kusabab gangguan bandara sareng penutupan palabuhan, China-Eropa Express parantos janten dukungan penting pikeun ranté pasokan internasional, sareng Jumlah kota muka sareng bukaan parantos ningkat sacara signifikan.

Numutkeun data ti China Railway Group, dina taun 2020, jumlahna aya 12,400 karéta angkutan barang Cina-Éropa bakal dibuka, sareng jumlah karéta taunan bakal ngaleuwihan 10,000 pikeun kahiji kalina, paningkatan taun-taun 50%; jumlahna aya 1,135 juta TEUs barang geus diangkut, ngaronjat sataun-on-taun 56%, sarta laju wadahna beurat komprehensif bakal ngahontal 98,4%.

Jeung resumption bertahap gawé jeung produksi di sakuliah dunya, utamana saprak awal taun ieu, paménta pikeun transportasi internasional geus greatly ngaronjat, port congested, jeung hiji kotak hésé manggihan, sarta harga pengiriman barang geus risen sharply. .

Salaku panitén jangka panjang dina widang pengiriman internasional, Chen Yang, redaktur-in-chief of Xinde Maritime Network, platform konsultasi informasi pengiriman barang profésional, ngawartoskeun CBN yén saprak satengah kadua 2020, tegangan dina ranté suplai wadahna. teu ningkat sacara signifikan, sarta laju angkutan barang taun ieu malah leuwih sering. Nyetél rekor luhur. Sanaos turun naek, laju angkutan barang ti Asia ka AS Kulon masih langkung ti sapuluh kali langkung luhur tibatan sateuacan wabah. Diperkirakeun sacara konservatif yén kaayaan ieu bakal diteruskeun dugi ka 2022, sareng sababaraha analis malah yakin yén éta bakal diteruskeun dugi ka 2023. "Konsensus industri nyaéta yén bottleneck suplai wadahna pasti aya harepan taun ieu."

China Securities Investment ogé percaya yén usum puncak super pikeun konsolidasi tiasa diperpanjang ka catetan. Dina pangaruh rupa-rupa kajadian wabah, huru-hara dina ranté pasokan global parantos ningkat, sareng masih teu aya tanda-tanda perbaikan hubungan antara pasokan sareng paménta. Sanajan operator leutik anyar terus gabung ka pasar Pasifik, kapasitas éféktif sakabéh pasar tetep di sabudeureun 550.000 TEUs per minggu, nu teu boga pangaruh atra dina ngaronjatkeun hubungan antara suplai jeung paménta. Salila wabah, manajemén palabuhan sareng kontrol nelepon kapal parantos ditingkatkeun, anu parantos ngaburukkeun jadwal telat sareng kontradiksi antara pasokan sareng paménta. Pola pasar sapihak disababkeun ku teu saimbangna parna antara suplai jeung paménta bisa neruskeun pikeun lila.

Cocog sareng paménta pasar anu kuat nyaéta "akselerasi" karéta Cina-Éropa Express kaluar tina wabah. Data resmi nunjukkeun yén saprak taun ieu, karéta Cina-Éropa Express asup sareng ninggalkeun nagara ngaliwatan Pelabuhan Karéta Api Manzhouli parantos ngaleuwihan tanda 3,000. Dibandingkeun sareng taun ka tukang, 3,000 karéta parantos réngsé ampir dua bulan sateuacanna, nunjukkeun tren pertumbuhan anu stabil sareng gancang.

Numutkeun kana Laporan Data Express Railway Cina-Éropa anu dikaluarkeun ku Administrasi Kareta Api Nagara, dina satengah munggaran taun ieu, kapasitas tilu koridor utama parantos ningkat. Di antarana, Koridor Kulon dibuka 3.810 jajar, ngaronjat 51% sataun-on-taun; Koridor Wétan dibuka 2.282 jajar, paningkatan 41% sataun-on-taun; Saluran dibuka 1285 kolom, paningkatan sataun-on-taun 27%.

Dina kaayaan tegangan pengiriman barang internasional sareng paningkatan gancang dina ongkos angkutan, China-Europe Express parantos nyayogikeun program tambahan pikeun perusahaan perdagangan asing.

Chen Zheng, manajer umum Shanghai Xinlianfang Import and Export Co., Ltd., nyarioskeun ka China Business News yén waktos transportasi China-Europe Express ayeuna parantos dikomprés sakitar 2 minggu. Jumlah angkutan barang husus beda-beda gumantung kana agén, sarta kutipan angkutan barang wadahna 40-suku ayeuna Ngeunaan 11.000 dollar AS, angkutan barang wadahna pengiriman barang ayeuna geus risen ka ampir 20.000 dollar AS, jadi lamun pausahaan ngagunakeun Cina-Éropa Express, aranjeunna tiasa. ngahemat biaya ka extent tangtu, sarta dina waktos anu sareng, timeliness angkutan teu goréng.

Ti Agustus nepi ka Séptémber taun ieu, sajumlah ageung barang Natal henteu tiasa dikirimkeun dina waktosna kusabab "kotak anu sesah milarian". Qiu Xuemei, manajer umum penjualan Dongyang Weijule Arts & Crafts Co., Ltd., sakali nyarios ka China Business News yén aranjeunna nimbang-nimbang ngirimkeun sababaraha barang ka Rusia atanapi nagara Wétan Tengah ti laut ka angkutan darat pikeun ékspor.

Nanging, kamekaran gancang China-Éropa Express masih henteu cekap pikeun ngabentuk alternatif pikeun angkutan laut.

Chen Zheng nyatakeun yén angkutan kargo internasional masih dumasar kana angkutan laut, kira-kira 80%, sareng angkutan udara 10% dugi ka 20%. Proporsi sareng volume karéta ekspres Cina-Éropa kawilang dugi, sareng solusi tambahan tiasa disayogikeun, tapi sanés gaganti angkutan laut atanapi udara. Ku alatan éta, significance simbolis tina bubuka tina Cina-Éropa Express Train leuwih gede.

Numutkeun data ti Departemen Angkutan, dina 2020, throughput wadah palabuhan basisir bakal 230 juta TEUs, sedengkeun karéta China-Eropa Express bakal mawa 1.135 juta TEUs. Ti Januari nepi ka Agustus taun ieu, throughput peti tina palabuhan basisir sakuliah nagara éta 160 juta TEUs, sedengkeun total jumlah peti dikirim ku karéta Cina-Éropa dina période sarua ngan 964.000 TEUs.

Yang Jie, komisaris Pusat Layanan Ekspres Internasional Asosiasi Komunikasi sareng Transportasi Cina, ogé yakin yén sanaos China-Éropa Express tiasa ngagentos ngan sakeupeul barang, peran China-Éropa Express pasti bakal langkung kuat.

Pemanasan perdagangan Cina-Éropa ningkatkeun popularitas China-Eropa Express

Nyatana, popularitas Cina-Éropa Express ayeuna sanés kaayaan samentawis, sareng alesanana sanés ngan ukur kusabab angkutan sagara anu skyrocketing.

"Kaunggulan tina struktur dual-siklus Cina munggaran reflected dina hubungan ékonomi jeung dagang na jeung Uni Éropa." Wei Jianguo, urut wakil menteri Kamentrian Dagang jeung wakil pupuhu Cina Center pikeun Bursa Ékonomi Internasional, ngomong yén tina sudut pandang hubungan ékonomi, taun ieu 1 ~ Dina Agustus, dagang Cina-EU éta 528,9 miliar dollar AS, hiji. ngaronjat 32,4%, nu ékspor nagara urang 322,55 miliar dollar AS, ngaronjat 32,4%, jeung impor nagara urang 206,35 miliar dollar AS, ngaronjat 32,3%.

Wei Jianguo yakin yén taun ieu Uni Éropa kamungkinan pisan ngaleuwihan ASEAN deui sarta balik deui ka status mitra dagang pangbadagna Cina urang. Ieu ogé ngandung harti yén Cina jeung EU bakal jadi mitra dagang pangbadagna silih, sarta "Hubungan ékonomi jeung dagang Cina-EU bakal Usher dina mangsa nu bakal datang caang".

Sanajan karéta angkutan barang Cina-Éropa ayeuna mawa proporsi rélatif kawates ékonomi jeung perdagangan Cina-Éropa, anjeunna ngaduga yén dagang Cina-EU bakal ngaleuwihan 700 miliar dollar AS, sarta kalawan kanaékan gancang tina karéta angkutan barang Cina-Éropa, éta bakal mungkin mawa 40-50 miliar dollar AS dina angkutan internasional barang. Potensina ageung.

Perlu disebatkeun yén seueur nagara anu langkung nengetan kana China-Éropa Express pikeun ningkatkeun efisiensi pabeurangan adat. "Palabuhan Cina-Éropa Express langkung saé tibatan Amérika Serikat sareng ASEAN dina hal decongestion sareng penanganan wadah. Hal ieu ngamungkinkeun China-Éropa Express maénkeun peran salaku komando dina perdagangan Sino-Éropa. Wei Jianguo nyarios, "Sanaos éta henteu cekap. Kakuatan utama, tapi maénkeun peran anu saé pisan salaku outpost.

ogé boga rarasaan hébat ngeunaan parusahaan ieu. Alice, manajer pengiriman Youhe (Yiwu) Trading Co., Ltd., nyarios ka CBN yén perusahaan anu mimitina diékspor ka Amérika Serikat ogé parantos ningkatkeun volume éksporna ka pasar Éropa taun ieu, kalayan paningkatan sakitar 50% Éropa. Ieu salajengna ningkatkeun perhatian maranéhanana ka Cina-Éropa Railway Express.

Tina sudut pandang jinis barang anu diangkut, China-Europe Express parantos ngalegaan tina laptop awal sareng produk éléktronik sanés ka langkung ti 50,000 jinis produk sapertos suku cadang mobil sareng kendaraan, bahan kimia, mesin sareng alat, bungkusan e-commerce, sareng médis. parabot. Nilai angkutan taunan karéta angkutan barang ngaronjat tina 8 miliar dollar AS dina 2016 nepi ka ampir 56 miliar dollar AS dina 2020, ngaronjat ampir 7 kali.

Kaayaan "wadah kosong" karéta Cina-Éropa Express ogé ningkat: dina satengah munggaran 2021, rasio perjalanan mulang ngahontal 85%, tingkat pangsaéna dina sajarah.

Cina-Éropa Express "Shanghai", anu diluncurkeun dina 28 Séptémber, bakal masihan maén pinuh kana peran karéta mulang dina ngarangsang impor. Dina pertengahan Oktober, Cina-Éropa Express "Shanghai" bakal balik deui ka Shanghai ti Éropa. Pameran sapertos audio, locator kandaraan sanitasi skala ageung, sareng alat résonansi magnetik nuklir bakal asup ka nagara ku karéta pikeun ilubiung dina CIIE ka-4. Salajengna, éta ogé bakal ngamangpaatkeun efisiensi transportasi pikeun ngenalkeun langkung seueur komoditi anu bernilai luhur sapertos anggur, barang-barang méwah, sareng alat-alat anu luhur ka pasar Cina ku jalan karéta api lintas wates.

Salaku salah sahiji perusahaan platform anu gaduh garis anu paling lengkep, paling palabuhan, sareng rencana anu paling akurat pikeun minuhan platform operasi karéta angkutan barang Cina-Éropa domestik, Yixinou mangrupikeun hiji-hijina perusahaan ngayakeun pribadi di industri anu gaduh pangsa pasar 12% tina total kiriman di nagara éta. Éta ogé taun ieu meunang surge di karéta balik sarta nilai kargo.

Ti 1 Januari dugi ka 1 Oktober 2021, platform China-Eropa (Yixin Europe) Express Yiwu parantos ngaluncurkeun jumlahna aya 1,004 karéta, sareng jumlahna aya 82,800 TEU anu dikirim, paningkatan taun-taun 57,7%. Di antarana, total 770 karéta outbound dikirimkeun, ngaronjat sataun-on-taun 23,8%, sarta jumlahna aya 234 karéta dikirim, ngaronjat sataun-on-taun 1413,9%.

Numutkeun statistik Yiwu Adat istiadat, ti Januari nepi ka Agustus taun ieu, Yiwu Adat istiadat diawaskeun sarta lulus "Yixin Éropa" Cina-Éropa Express karéta impor jeung ékspor nilai 21,41 miliar yuan, ngaronjat sataun-on-taun 82,2%, nu ékspor éta 17,41 miliar yuan, ngaronjat sataun-on-taun 50,6%, sarta impor éta 4,0 miliar yuan. Yuan, ngaronjat sataun-on-taun 1955,8%.

Dina 19 Agustus, karéta ka-3.000 tina karéta "Yixinou" dina platform Yiwu angkat. Operator platform Yiwu Tianmeng Industrial Investment Co., Ltd. ngaluarkeun tagihan angkutan multimodal kareta tina lading, endorsing "bill angkutan multimodal kareta api materialization". Pausahaan dagang ngagunakeun bill of lading salaku bukti pikeun meunangkeun "injeuman angkutan barang" atawa "pinjaman kargo" ti bank. “Kredit injeuman. Ieu mangrupikeun terobosan bersejarah dina inovasi bisnis "bill angkutan multimodal kareta api materialisasi materialisasi", nyirian badarat resmi China-Eropa Express "Bill transportasi multimodal kareta api materialisasi materialisasi" tagihan pengeluaran lading sareng bisnis kiridit bank.

Wang Jinqiu, pupuhu Shanghai Oriental Silk Road Intermodal Transport Co., Ltd., nyatakeun yén China-Eropa Express "Shanghai" henteu ngagaduhan subsidi pamaréntah sareng sadayana dilaksanakeun ku perusahaan platform anu dioperasikeun pasar. Kalayan turunna bertahap tina subsidi pikeun karéta China-Éropa Express, Shanghai ogé bakal ngajalajah jalur énggal.

Infrastruktur parantos janten bottleneck konci

Sanaos Cina-Éropa Express Express nunjukkeun kamekaran anu ngabeledug, éta masih nyanghareupan seueur masalah.

Kamacetan henteu ngan lumangsung di palabuhan basisir, tapi sajumlah badag karéta angkutan barang Cina-Éropa ngumpulkeun, nu nempatkeun tekanan rongkah dina stasiun karéta, utamana palabuhan karéta.

Karéta Cina-Éropa dibagi jadi tilu jalur: Kulon, Tengah, jeung Wétan, ngaliwatan Alashankou jeung Horgos di Xinjiang, Erlianhot di Inner Mongolia, jeung Manzhouli di Heilongjiang. Leuwih ti éta, alatan inconsistency standar rail antara Cina jeung nagara CIS, karéta ieu kudu ngaliwatan dieu pikeun ngarobah lagu maranéhanana.

Dina 1937, Asosiasi Kareta Api Internasional ngadamel peraturan: gauge 1435 mm mangrupikeun ukuran standar, ukuran 1520 mm atanapi langkung mangrupikeun ukuran lebar, sareng ukuran 1067 mm atanapi kirang diitung salaku ukuran sempit. Sabagéan ageung nagara di dunya, sapertos Cina sareng Éropa Kulon, nganggo alat ukur standar, tapi Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbékistan, Tajikistan, Rusia sareng nagara-nagara CIS sanés nganggo alat ukur lega. Hasilna, karéta nu ngajalankeun dina "Jalur Utama Kareta api Pan-Eurasia" teu bisa jadi "Eurasia ngaliwatan karéta".

Jalma anu aya hubunganana ti perusahaan karéta ngenalkeun yén kusabab kamacetan palabuhan, dina bulan Juli sareng Agustus taun ieu, Grup Kareta Api Nasional ngirangan jumlah karéta Cina-Éropa anu dioperasikeun ku sababaraha perusahaan karéta.

Kusabab kamacetan, timeliness tina Cina-Éropa Express ogé diwatesan. Jalma anu tanggung jawab di departemen logistik hiji perusahaan nyarios ka CBN yén perusahaan sateuacana ngimpor sababaraha bagian sareng asesoris ti Éropa ngaliwatan China-Europe Express, tapi kusabab syarat timeliness anu langkung luhur ayeuna, China-Europe Express henteu tiasa nyumponan sarat jeung mindahkeun ieu bagian tina barang ka impor hawa. .

Wang Guowen, diréktur Institute of Logistics and Supply Chain Management of China (Shenzhen) Comprehensive Development Research Institute, nyarios ka CBN yén bottleneck ayeuna aya dina infrastruktur. Sajauh Cina prihatin, éta oke pikeun muka 100.000 karéta sataun. Masalahna nyaéta ngarobih lagu. Ti Cina ka Rusia, lagu baku kudu dirobah jadi lagu lega, sarta ti Rusia ka Éropa, éta kudu dirobah tina lagu lega kana lagu baku. Dua parobahan lagu ngawangun bottleneck badag. Ieu ngawengku padumukan fasilitas rail-ngarobah sarta fasilitas stasiun.

Panaliti industri senior nyarios yén kurangna infrastruktur China-Eropa Express, khususna infrastruktur karéta api nasional sapanjang jalur, nyababkeun kakurangan kapasitas transportasi China-Eropa Express.

"Perencanaan" ogé ngusulkeun pikeun aktip ngamajukeun pangwangunan gabungan rencana karéta api Eurasia sareng nagara-nagara sapanjang jalur karéta api Cina-Éropa, sareng terus-terusan ngamajukeun pangwangunan karéta api luar negeri. Ngagancangkeun kamajuan studi awal dina proyék karéta Cina-Kyrgyzstan-Ukraina jeung Cina-Pakistan. Karéta api Mongol sareng Rusia wilujeng sumping pikeun ningkatkeun sareng ngarénovasi jalur anu luntur, ningkatkeun tata perenah stasiun sareng fasilitas pendukung sareng alat-alat stasion wates sareng stasiun ngamuat deui sapanjang jalur, sareng ngamajukeun cocog sareng sambungan kamampuan titik-garis China-Rusia. - karéta api Mongolia.

Tapi, hese ngabandingkeun kamampuan pangwangunan infrastruktur asing sareng Cina. Ku alatan éta, Wang Guowen ngusulkeun yén solusi pikeun narékahan pikeun sakabéh palabuhan mawa dina lagu jeung ngarobah lagu di Cina. Kalawan kamampuhan pangwangunan infrastruktur Cina urang, kamampuhan pikeun ngarobah lagu bisa greatly ningkat.

Dina waktu nu sarua, Wang Guowen ogé ngusulkeun yén infrastruktur kareta api aslina di bagian domestik kudu strengthened, kayaning rekonstruksi sasak jeung torowongan, sarta bubuka peti ganda-dek. "Dina taun-taun ayeuna, urang langkung merhatikeun transportasi panumpang, tapi infrastruktur angkutan barang tacan ningkat pisan. Ku alatan éta, ngaliwatan renovasi sasak jeung torowongan, volume angkutan geus ngaronjat, sarta reliabilitas ékonomi tina operasi karéta geus ningkat.

Sumber resmi Grup Kareta Api Nasional ogé nyatakeun yén saprak taun ieu, palaksanaan Alashankou, Horgos, Erenhot, Manzhouli sareng proyék ékspansi sareng transformasi palabuhan sanésna sacara épéktip ningkatkeun kapasitas asup sareng kaluar China-Éropa Express. Ti Januari nepi ka Agustus taun ieu, 5125, 1766, jeung 3139 karéta dibuka di Kulon, Tengah, jeung Wétan Koridor Cina-Éropa Railway, ngalambangkeun kanaékan sataun-on-taun masing-masing 37%, 15%, jeung 35%. .

Salaku tambahan, rapat katujuh tina Grup Gawé Gabungan Angkutan Kareta Api Cina-Éropa dilaksanakeun dina 9 Séptémber ku konperénsi pidéo. Rapat marios "Persiapan Jadwal Karéta Ekspres Cina-Éropa sareng Ukuran Kerja Sama (Uji Coba)" sareng draf "Rencana Pengangkutan Karéta Ekspres Cina-Éropa Sapuk Ukuran". Sadaya pihak sapuk pikeun nandatanganan, sareng ningkatkeun kamampuan organisasi transportasi domestik sareng luar negeri.

(Sumber: China Business News)

 


waktos pos: Oct-21-2021