Nut

  • Hex Nut UNC ASME B18.2.2

    Hex Nut UNC ASME B18.2.2

    Ngaran produk BSW / UNC / ASME B18.2.2 Hex Nut Standar DIN, ASTM / ANSI JIS EN ISO, AS, GB Steel Kelas: 4/6/10/12 SAE: Gr.2, 5, 8; Finishing Séng (Konéng, Bodas, Biru, Hideung), Hop Dip Galvanized (HDG), Oksida Hideung, Geomet, Dacroment, anodization, Nikel plated, Séng-Nikel plated  
  • ISO 4032  Hex Nut

    ISO 4032 Kacang Hex

    Kelas kacang hex minuhan standar ISO, sapertos ISO4032 Ogé kacang hex kami ngagaduhan palapis anu saé kalayan résistansi korosi anu saé. Kateguhan produk anu ditutupan ku palapis ogé bakal dikuatkeun sareng bakal langkung awét.

  • DIN934 Grade4810 Electric Galvanized Hex Nut

    DIN934 Grade4810 Electric Galvanized Hex Nut

    Fasteners boga dua jenis. Salah sahijina nyaéta bagian standar, sapertos DIN934, kacang hex. Anu sanésna nyaéta bagian Non-standar. Upami anjeun hoyong bagian standar, anjeun tiasa nyarios standar, ukuran, kelas (bahan), palapis sareng kuantitas. Contona, Anjeun hoyong meuli DIN934, M10, kelas 8, séng plated jeung 20000pcs.

  • Carbon Steel Black DIN934 Hex Nut

    Karbon Steel Hideung DIN934 Hex Nut

    Kacang sagi genep dipaké babarengan jeung screws, bolts, sarta screws pikeun nyambungkeun jeung tighten bagian. ASME ANSI hex nut nyertakeun sarat diménsi inci runtuyan hex nut. Standar umum tina ASME / ANSI hex nut nyaeta ASME B18.2.2. Ieu ngawengku nut hex normal, nut ipis hex, nut kandel hex jeung nut hex beurat. Ukuran 1/4-4" diaméterna. Standar DIN nyaéta DIN934.