Screw&Paku

  • Chipboard screw

    Screw chipboard

    Screws chipboard boga thread jero pikeun ngaronjat kakuatan cengkraman thread kasar jeung titik seukeut nyadiakeun cekelan maksimum sarta strip minimum kaluar kana chipboard, dewan MDF atawa kayu lemes. Disadiakeun ku CR3, CR6 Konéng Séng / Séng / Hideung Oksidasi jeung sajabana.

  • Black Phosphate  Bulge Head Drywall Screw

    Hideung Fosfat Tonjolan Kepala Drywall Screw

    Drywall screw sok dipaké pikeun fastening lambar drywall kana studs témbok atawa joists siling. Dibandingkeun jeung screws biasa, screws drywall boga threads deeper. Ieu mantuan nyegah screws ti keur dislodged gampang tina drywall nu. Screw drywall dijieunna tina baja. Dina raraga bor kana drywall nu, obeng kakuatan diperlukeun. Kadang-kadang jangkar plastik dianggo sareng sekrup drywall. Aranjeunna mantuan nyaimbangkeun beurat hiji obyék ngagantung merata dina beungeut cai.