Baud Struktural Siapkeun

  • DIN6914A325A490 Heavy hex structural bolt

    DIN6914A325A490 Baud struktural hex beurat

    Baud struktural hex beurat mangrupikeun andalan tina rentang baut handan haosheng, khususna astm a325, a490, DIN6914 anu biasana diperyogikeun sareng dianggo dina proyék konstruksi sapertos torowongan sareng sasak, karéta api, minyak sareng gas, ogé industri énergi angin. Baut struktural hex beurat nawiskeun kakuatan anu luhur sareng daya tahan dina aplikasi anu teu kaduga ieu.