Sajarah parusahaan

Taun 1996

Mimitian kalibet dina industri fastener, urang geus pindah

Taun 2007

Pausahaan didaptarkeun "Handan Haosheng Fastener Co., Ltd."

Taun 2009

Mérek dagang kadaptar "Haosheng"

Taun2011

Hak impor sareng ékspor didaptarkeun sareng nampi sertifikasi sistem kualitas ISO9001

ISO9001  SG
Taun 2012

Ngagabung ka "Kamar Dagang Cina pikeun Impor sareng Ékspor Minmetals", ngagaleuh alat tungku sabuk bolong anu munggaran, sareng ngamimitian perjalanan manufaktur fasteners kakuatan tinggi.

Taun 2014

Ngalegaan wewengkon tutuwuhan jeung meunang judul "Sapuluh Alus Yongnian Fastener Industri Alus Perusahaan"
Ngagabung sareng janten unit wakil presiden Hebei Fastener Association
CEO parusahaan Mr. Dong Liming dilayanan salaku wakil pupuhu "Kamar Dagang Yongnian District pikeun Impor sarta Ékspor"

honor03
Taun 2015

Ngenalkeun sistem ERP pikeun produksi, gudang sareng manajemén kauangan.
Dina raraga ngalakukeun bossiness pikeun perdagangan ékspor, Shijiazhuang Kantor Perdagangan Luar Negeri didirikan

Taun 2016

Merek dagang kadaptar "YFN" salaku idéntifikasi produk sareng nampi kualifikasi perlindungan lingkungan
Janten unit diréktur ngadeg tina "Pengikat Asosiasi Industri Bagian Umum Mesin Cina"
Mésér alat annealing spheroidizing sareng ngamimitian produksi sareng penjualan pagawean kawat.

2016
Taun 2019

Kéngingkeun gelar "Perusahaan Penghasilan Devisa Luar Biasa dina Industri Bagian Standar" sareng "Perusahaan Tilu Tingkat Standardisasi Produksi Kasalametan"

honor01
Taun 2020

Diakui salaku "Perusahaan High-tech" sareng dilélér "Unit Kapuasan Konsumén Kredit Kualitas 315", "Perusahaan Anjog Industri Bagian Standar di Kacamatan Yongnian, Kota Handan di 2020", "Unit Unggulan Kredit AAA Propinsi Hebei", "Hebei Credit Brand Miles Kualitas" "Unit Kapuasan Kredit" sareng gelar kahormatan sanés.

honor06